Tlf: +47 948 40 929 | E-post: post@loifredrikstad.noStyret i LO i Fredrikstad 2017 - 2018

LO i Fredrikstad avholdt årsmøte på Hotell City den 21.mars 2017. Etter årsmøtet ble styret bestående av følgende tillitsvalgte:

Leder
Vidar Schei (44år)

Forbund: Fellesforbundet
Arbeidsgiver:Fellesforbundet Avd. 2 Fredrikstad Fagforening
Kontaktinfo:Tlf: 948 40 929 / E-post: vidar.schei@fellesforbundet.org

Kort om: Vidar har vært klubbleder på Høiax AS siden 2006, ble med i avdelingen til Fellesforbundet i Fredrikstad 2009 og ble kort tid etter nestleder der. Har tidligere vært med i LO i Fredrikstad, men gikk ut av styret i 2014, men ble nå valgt inn igjen som leder. Våren 2017 ble han valgt inn på heltid som avdelingsleder for Fellesforbundet Avd. 2 fredrikstad fagforening.

Nestleder
Siv Kandola Olsen (??år)

Forbund: Fagforbundet
Arbeidsgiver:Fredrikstad kommune
Kontaktinfo:Tlf: 918 72 640 / E-post: skao@fredrikstad.kommune.no

Kort om: Siv har vært tillitsvalgt i Fagforbundet lenge, kom inn i LO-styret i 2014 som nestleder, og ble gjenvalgt for to nye år, året etter. Ved siden av jobb og fagbevegelse, holder hun på med LO-skolen. Hun er nå valgt inn for sin andre periode som nestleder.


Sekretær
Annett Helen Evensen (36år)

Forbund: Fagforbundet
Arbeidsgiver:Fredrikstad kommune
Kontaktinfo:Tlf: 936 67 922 / E-post: anev@fredrikstad.kommune.no

Kort om: Annett jobbet til daglig ved St. Croix Allaktivitetshus, der er hun i tillegg plasstillitsvalgt. Annett har vært med i LO-styret lenge, første en lengre periode som ungdomsrepresentant, i 2014 ble hun valgt til sekretær. Hun er frikjøpt en dag i uken, hver tirsdag, til å jobbe for LO Fredrikstad.

Kasserer
Nils Are Magerøy (??år)

Forbund: Jernbaneforbundet
Arbeidsgiver:Jernbaneverket
Kontaktinfo:Tlf: 916 57 480 / E-post: ni-mager@online.no

Kort om: Nils Are har lang fartstid som tillitsvalgt i Jernbaneverket. I tillegg er han veldig politisk engasjert for Arbeiderpartiet i fredrikstad. Han er nå valgt inn for sin tredje periode som kasserer i LO i Fredrikstad.
Ungdomsrepresentant
Helene Roer Sandberg (30år)

Forbund: Handel & Kontor
Arbeidsgiver:Handel & Kontor
Kontaktinfo:Tlf: 473 66 706 / E-post: helene.r.sandberg@gmail.com

Kort om: Helene er opprinnelig fra Moss, men har vært fast inventar i Fredrikstad lenge, hun er nærmest for veteran å regne. Nå jobber hun på hovedkontoret til HK i Oslo. Men hun er en aktiv del av LO i Fredrikstad, og ble valgt inn som ungdomsrepresentant for en ny toårs periode.
Styremedlem
Martin Aleksandersen (??år)

Forbund: Industri Energi (IE)
Arbeidsgiver:Titan
Kontaktinfo:Tlf: 932 02 955 / E-post: martinaleksandersen@hotmail.com

Kort om: Martin er Industri Energis representant i LO i Fredrikstad, er aktiv og stiller opp når det er noe LO er med på. Har nå sittet i styret noen år allerede.
Styremedlem
Grethe Berntsen (??år)

Forbund: Handel & Kontor
Arbeidsgiver:Handel & Kontor
Kontaktinfo:Tlf: 901 33 115 / E-post: grethe.berntsen@handelogkontor.no

Kort om: Grethe er regionssekretær for Handel og kontor, med base i Fredrikstad. Hun er nå inne i sitt tredje år som en del av styret i LO i Fredrikstad. I tillegg er hun leder av 1.mai komiteen. Hun er politisk aktiv og har inntil nylig også vært partileder for Vestby Arbeiderparti. Hun har de siste årene gjort rolvsing av seg.
Styremedlem
Pål R. Sandholtet (??år)

Forbund: Stuerarbeiderforeningen
Arbeidsgiver:Andersen & Mørck
Kontaktinfo:Tlf: 486 00 530 / E-post: ps0027@hotmail.com

Kort om: Pål jobber på havna i Fredrikstad, som havnearbeider. Han er inne i sitt tredje år i LO i Fredrikstad. Veldig engasjert i egen yrkesgruppes utfordringer og fagbevegelsens utfordringer. Står på og stiller opp når noe skjer og skal gjøres.
Styremedlem
Per Arne Hansen (52år)

Forbund: Fellesforbundet
Arbeidsgiver:Leca Borge
Kontaktinfo:Tlf: 917 50 804 / E-post: nestleder@fellesforbundet.org

Kort om: Per Arne er klubbleder ved Leca Borge, har tidligere vært avdelingsleder ved samme sted. Han er nå valgt inn som nestleder i Fellesforbundet Avd. 2 Fredrikstad Fagforening. Er nå også valgt inn i styret til LO i Fredrikstad, der han erstatter Frithjof Dattner. Han har også blitt valgt inn i den faglig/politiske samarbeidskomiteen for Fredrikstad og Hvaler.
Styremedlem
Lisbeth Kristiansen (??år)

Forbund: Fagforbundet
Arbeidsgiver:Fagforbundet Fredrikstad
Kontaktinfo:Tlf: 930 37 183 / E-post: likr@fredrikstad.kommune.no

Kort om: Lisbeth er leder for Fagforbundet i Fredrikstad, med over 5000 medlemmer. Hun har vært en viktig del av styret i LO i fredrikstad i en årrekke. Engasjert i det meste, og er en markant og flott lederskikkelse i Fredrikstad-samfunnet.
Styremedlem
Knut Berg (??år)

Forbund: NNN
Arbeidsgiver:NNN + Coop Norge
Kontaktinfo:Tlf: 909 43 359 / E-post: knut.berg@coop.no

Kort om: Knut er leder for NNN Fredrikstad - Moss. Vært med i styret i LO i Fredrikstad i mange år. Har vært en markant leder for NNN i flere saker de siste årene, som byggingen av nye lager for Coop, Idun-saken, og nå sist, Gilde/Nortura-saken i Sarpsborg.
Varamedlem
Arne Hansen (??år)

Forbund: NNN
Arbeidsgiver:Stabburet
Kontaktinfo:Tlf: 908 82 244 / E-post: arne_shansen@hotmail.com

Kort om: Arne har vært med i LO i Fredrikstad lenge, har tidligere vært både nestleder og leder. Han er med på å skape samhold og glede med sitt humør, og stiller alltid opp når det er stand, arrangementer o.l. Har også vært med i 1.mai-komiteen i mange år.
Varamedlem
Åsmund Utgård (??år)

Forbund: HK i Østfold
Arbeidsgiver:Coop Mega, Torvbyen
Kontaktinfo:Tlf: 918 09 116 / E-post: asmundut@gmail.com

Kort om: Åsmund er leder av Østfold Handel og kontor. Dette er hans første år som en del av styret i LO i Fredrikstad. Han er engasjert og ivrig tillitsvalgt, bodsatt på Hvaler. Har vært med i bevegelsen en god stund, og var delegat på landsmøtet til HK i oktober 2016, og skal være delegat på LO-kongressen i mai 2017.
Varamedlem
Pål A. Christiansen (??år)

Forbund: Fagforbundet
Arbeidsgiver:Fredrikstad kommune
Kontaktinfo:Tlf: 69 30 65 73 / E-post: pach@fredrikstad.kommune.no
Kort om: Pål er tillitsvalgt i Fagforbundet, og vært en del av de mest sentrale tillitsvalgte for Fagforbundet i Fredrikstad. Opptatt av urettferdighet, palestinernes sak, men også opptatt av politikk. Dette er hans første år i styret til LO i Fredrikstad.
Varamedlem
Fredrik W. Kveseth (18år)

Forbund: HK i Østfold
Arbeidsgiver:??
Kontaktinfo:Tlf: 921 38 155 / E-post: ??@??.com

Kort om: Fredrik er en fersking i styret til LO i fredrikstad, men tross sin alder har han vært aktiv i flere år, mest politisk gjennom AUF. I AUF i Østfold er han i tillegg politisk nestleder. En up-and-coming-fyr.