Fakkeltog mot høye strømpriser!

LO i Fredrikstad arrangerer et fakkeltog mot de høye strømprisene vi har hatt i Norge siden oktober!

Tirsdag 15.februar arrangeres et fakkeltog gjennom sentrum av Fredrikstad. Det hele starter på Stortorvet kl. 17:00. Så går vi samlet der i fra med fakler, paroler og plakater. Ruten går i gjennom gågaten og frem til rådhuset. Ved rådhuset vil det bli noen korte appeller, før arrangementet avsluttes.

Hovedbudskapet for arrangementet er "JA til politisk kontroll over krafta". Det er LO i Fredrikstad som står som arrangør. De har invitert flere ulike personer, for å si noe om hvordan de høye prisene påvirker dem, jobben de har og hvilke problemer de ser fremover med slike høye strømpriser.

De som er invitert til å holde appell er:
Per Øistein Kivijarvi, arbeider og tillitsvalgt ved Titan på Øra
Kjell Arne Græsdal, daglig leder for Fredrikstad Næringsforening
Siri Martinsen, Ordfører i Fredrikstad kommune
Isak H. Mydske, Ungdom og leder av AUF Østfold

Appelantene er valgt ut med tanke på å få høre hvordan de høye strømprisene påvirker vanlige arbeidere, industrien og næringslivet, Fredrikstad kommune og ungdommen. Vi har invitert de til også å komme med noen ønsker for fremtiden, hva må man gjøre for å få tilbake normale og næringsvennlige strømpriser.

Har du lyst til å være med på denne markeringen, møt opp på Stortorvet før kl. 17, den 15.februar. Lag gjerne egne plakater. LO i Fredrikstad kjøper inn en del fakler som deles ut, blir det veldig mange, vil vi nok ikke ha til alle. Alle er velkomne til å være med og delta.