Arbeiderkulturfestival

LO i Fredrikstad har startet planleggingen av 1.mai 2022. Etter 2 år uten fysisk markering av dagen slik vi har tradisjoner for, planlegger vi dagen som vanlig. I tillegg ønsker vi å lage noe mer rundt denne dagen, og lage en Arbeiderfestival som avsluttes med 1.mai aktiviteter.

Her ønsker vi å invitere alle våre venner og samarbeidspartnere til å være med å finne på aktiviteter som de kunne tenke seg å stå som arrangør av i en slik festival. Her bør tematikken være linket til arbeidere og arbeiderbevegelsen. Så har dere noen ting dere ønsker å få gjennomført, men ikke har fått mulighet til ennå, ta kontakt. Det kan være spennende forelesninger og foredrag av og med spennende personer, utstillinger i alle fasonger, temafester, quiz, allsang, konserter, rebusløp m.m., her er det bare fantasien som setter grenser.

Vårt ønske er om mange ulike aktører, politiske partier, fagforeninger og ideelle organisasjoner har lyst til å arrangere noe i dagene før 1.mai, og at dette blir sydd sammen til en Arbeiderfestival. Her er alt mulig, ingenting er for smått og (nesten) ingenting er for stort.

Har ditt parti, fagforening eller organisasjon lyst til å være med på dette? Lyst til å få vite mer? Ta kontakt med oss i LO i Fredrikstad, send en e-post til post@loifredrikstad.no

Vi har også et ønske om å stable på beina en egen komite som skal jobbe med denne Arbeiderfestivalen, så har du lyst til å være med, send din interesse til samme e-post adresse.