1.mai 2022 i Fredrikstad

Planleggingen av 1.mai 2022 har startet opp. Vi håper at årets utgave kan bli en feiring der vi igjen kan gå ut å marsjere i gatene med våre faner, paroler og vårt politiske budskap. Det har vært et stort savn de to siste årene, der vi kun har kunnet hatt digitale feiringer.

Årets 1.mai-komitè har allerede startet opp planleggingen. I 2022 består komitèen av:
Leder: Lloyd Forbes, Fagforbundet
Nestleder: Grethe Berntsen, HK
Kasserer: Nils Are magerøy, NJF
Sekretær: Annett Helén Evensen, Fagforbundet og HK
Medlem: Ole Martin Kolberg, FO
Medlem: Ine Ekeberg, HK
Medlem: Aleksander Olsen, Fellesforbundet
Tiltrer: Per Arne Hansen, Fellesforbundet
Tiltrer: Vidar Schei, Leder LO i Fredrikstad
I tillegg tiltrer: Representant fra FAP, Rødt, SV, AUF og FAPs kvinnegruppe.

Det er satt frist for å komme med forslag til paroler, og den er satt til 31.mars 2022. Dette for at vi skal kunne rekke å laget alle plakater og bannere til årets tog.

Har du spørsmål rundt årets 1.mai i Fredrikstad og på Hvaler, send oss en e-post, så skal vi forsøke å svare så godt vi kan. Send en e-post til post@loifredrikstad.no.

Vi håper at vi får til en dag som er full av ulike aktiviteter, i fra reveljer ved soloppgang, til aktiviterer ved ulike minnesmerker rundt om i vårt distrikt, og korps som spiller ved ulike institusjoner, gratis barneforestilling på Fredrikstad kino, og vårt vårt flotte tog igjennom byen og frem til Stortorvet, der vi får appeller og taler. Når det nærmer seg vil programmet bli presentert på nettsiden til 1.mai i Fredrikstad.